Vandaag, woensdag 11 september, staat in de huis aan huis krant AmersfoortNu een interview met Caro Berghuis en Mariëtte Christophe. In dit interview van Marian Vreugdenhil vertellen zij e.e.a. over de komende Netwerkborrel van het ACF op dinsdagavond 24 september a.s.. Onderstaand de weergave van dit interview.

Amersfoort is heel wat creatieve personen rijk. Deze kunstzinnige inwoners werken aan projecten op het gebied van theater, muziek, wijkkunst en film. Het ACF, het Amersfoorts Cultuurfonds bestaat sinds 2011. Het ondersteunt beginnende kunstenaars financieel, zodat zij hun creatieve ideeën kunnen vormgeven. Caro Berghuis en Mariëtte Christophe, bestuursleden, vertellen over de doelen en de werkwijze van het ACF.

(meer…)

Details

Op 3 augustus jl. hebben Joop de Keijzer en Peter Heuts verslag gedaan over een van de doelen voor het komende Art Gala Amersfoort.

In deze reportage komen ze op minderbedeelde, maar creatieve, getalenteerde kinderen. Naast dit mooie doel is ook ons fonds daar een onderdeel van. (meer…)

Details


Ben je cultuur- en kunstliefhebber, doe je er beroepsmatig wat mee of ben je ondernemer die op zoek is naar wat mensen verbindt? Het Amersfoorts Cultuurfonds nodigt je graag uit voor een gezellige en informatieve cultuurborrel in Stadscafé de Observant.

De cultuurborrel is op 24 september 2019 van 20.00 – 23.00 uur in Stadscafé De Observant
(meer…)

Details

Sinds 9 juli j.l. is de deelname van het Amersfoorts Cultuur Fonds, om mee te doen, aan Rabo ClubSupport definitief. (meer…)

Details

Veilingmeester Hasse Dekker samen met Norbertus

Afgelopen week stond in het AD Amersfoortse Courant een artikel over het Groot gala in Flint voor kansarme kinderen. (meer…)

Details

Afgelopen zondag 30 juni, werd in Mariënhof Amersfoort het AmersfoortFinest georganiseerd Dit is het startschot voor het Gala-avond in de Flint op zaterdag 12 oktober a.s. (meer…)

Details

Komende dinsdagavond 4 juni, stond een 3e netwerkborrel gepland in het Stadscafé De Observant. Voor deze 3e netwerkborrel hebben zich maar een minimaal aantal deelnemers voor aangemeld.
Wij, als bestuur, hebben besloten om deze 3 netwerkborrel helaas te annuleren en deze op een ander moment weer te organiseren. We vinden het jammer dat we dit besluit moesten nemen. Graag tot ziens op de volgende ACF Netwerkborrel

Details

Als bestuur van het ACF nodigen we je uit voor alweer de derde netwerkborrel met Amersfoortse kunstenaars, ondernemers, vrienden donateurs van het ACF. De 3e netwerkborrel is op dinsdag 4 juni 2019 van 20.00 – 23.00 uur in Stadscafé De Observant (meer…)

Details