Het Latin Kerstfeest Feliz Navidad brengt Latin muziekliefhebbers wederom bij elkaar voor een gezellige avond waarbij muziek, dans en verbinding centraal staan. (meer…)

Details

Afgelopen zaterdagavond was de eerste editie van Art Gala in Flint. Het was erg Feestelijk, maar ook in alle ernst: te veel kinderen ontberen creatieve kansen. Inzamelen dus. Cameraman Peter Heuts en Joop de Keijzer doen verslag. Dat is hieronder te zien (meer…)

Details

Afgelopen zaterdagavond 12 oktober 2019, ging het ArtGala gaat van start in de AFAS zaal van Flint Amersfoort. Stichting Art Gala Amersfoort opende de deuren van dit theater voor de allereerste Gala-avond. Zo’n 350 gasten kregen een spectaculair programma voorgeschoteld, letterlijk en figuurlijk. Het begon met Art – on – Plate. (meer…)

Details

Met Rabo ClubSupport steunt Rabobank Amersfoort Eemland diverse lokale clubs en verenigingen. En jouw stem is geld waard! Evenals die van onze premier! (meer…)

Details

Vandaag, woensdag 11 september, staat in de huis aan huis krant AmersfoortNu een interview met Caro Berghuis en Mariëtte Christophe. In dit interview van Marian Vreugdenhil vertellen zij e.e.a. over de komende Netwerkborrel van het ACF op dinsdagavond 24 september a.s.. Onderstaand de weergave van dit interview.

Amersfoort is heel wat creatieve personen rijk. Deze kunstzinnige inwoners werken aan projecten op het gebied van theater, muziek, wijkkunst en film. Het ACF, het Amersfoorts Cultuurfonds bestaat sinds 2011. Het ondersteunt beginnende kunstenaars financieel, zodat zij hun creatieve ideeën kunnen vormgeven. Caro Berghuis en Mariëtte Christophe, bestuursleden, vertellen over de doelen en de werkwijze van het ACF.

(meer…)

Details

Op 3 augustus jl. hebben Joop de Keijzer en Peter Heuts verslag gedaan over een van de doelen voor het komende Art Gala Amersfoort.

In deze reportage komen ze op minderbedeelde, maar creatieve, getalenteerde kinderen. Naast dit mooie doel is ook ons fonds daar een onderdeel van. (meer…)

Details


Ben je cultuur- en kunstliefhebber, doe je er beroepsmatig wat mee of ben je ondernemer die op zoek is naar wat mensen verbindt? Het Amersfoorts Cultuurfonds nodigt je graag uit voor een gezellige en informatieve cultuurborrel in Stadscafé de Observant.

De cultuurborrel is op 24 september 2019 van 20.00 – 23.00 uur in Stadscafé De Observant
(meer…)

Details