Beste Vrienden van het Amersfoorts Cultuurfonds!

Het is even geleden dat u een nieuwsbrief hebt ontvangen van het ACF: www.amersfoortscultuurfonds.nl

We zitten echter niet stil! Nog steeds ondersteunen wij diverse culturele en kunstzinnige projecten. Graag maken we u attent op het aankomende evenement op zondagmiddag 11 maart 2018: Gluren bij de Buren

Kom gluren in de diverse ACF-Kamers.

Dit jaar wordt voor de 10e keer het huiskamerfestival Gluren bij de Buren georganiseerd in onze mooie stad Amersfoort. Komende zondagmiddag 11 maart, stellen 117 huiskamers hun deuren open voor 117 lokale acts. Dit is mede mogelijk gemaakt door u als Vriend van het Amersfoorts Cultuurfonds! Hartelijk dank daarvoor!

Als bestuur zijn we zelf ook aanwezig in een aantal speciale woonkamers en houden een kort praatje over wat het ACF nog meer ondersteunt aan culturele activiteiten. En wat we daarvoor nodig hebben: meer donateurs en goede ideeën om aan voldoende middelen te (blijven) komen om onze Amersfoortse kunstenaars te ondersteunen.

U kunt ons vinden in de woonkamers die in de speciale Gluurbuurkrant aangemerkt zijn met een letter A. Aldaar komt u in contact met een van de bestuursleden van het ACF. We zijn aanwezig bij optredens van diverse artiesten in de volgende woonkamers:

The Sheila Fearn

In de woonkamer van Fysio Amersfoort, Schothorsterlaan 80 Hoogland treedt The Sheila Fearn op. Dit zijn Vier mannen met indie-rock liedjes, die akoestisch ook zeer te consumeren zijn. Akoestisch raggen voor jong en oud. Hun optreden is om 12:00 / 13:30 / 15:00 uur (zie foto)

 

 

 

 

Het zangduo Bram & Marchien

Bram en Márchien treden op in de centrale hal van het Parochiecentrum: “De Pastorie” Kerklaan 22 Hoogland. Zij schrijven hun eigen muziek, Nederlandstalig, meerstemmig. Op hun eigenwijze wordt er een kijkje achter de schermen gegeven van hun samenwerking. Hun optredens zijn om 12:00 / 13:30 / 15:00 uur (Zie foto, waarop links Lubbertus Brugge is te zien)

Tinta Bossa, music from Brasil!

Deze braziliaanse muziekgroep treedt op in de woonkamer op Hof der Toekomst 52, Amersfoort. Zij gaan je meenemen naar Braziliaanse sferen vol zon, warmte en passie met kleurrijke harmonieën, melodieën en ritmes! Tinta Bossa speelt tevens eigen composities!. De optredens zijn om 13:30 / 15:00 / 16:30 uur.

 

 

Klein Kunst Koor: Crossing Borders

In stadskerk “de Amersfoortse Zwaan”, Langestraat 61, Amersfoort gaat het Klein Kunst Koor: Crossing Borders optreden. Zij bestaan uit acht sopranen, vijf alten, vier tenoren en vier bassen. Pianist Dave Antonisse en dirigent Meindert Bosklopper. Het repertoire is zeer divers van licht klassiek tot popsongs, close-harmony en swingnummers. De optredens zijn om 12:45 / 14:15 / 15:45 uur.

 

 

 

We hopen u graag te ontmoeten in een van de genoemde woonkamers en kom in contact met de bestuursleden. Deze zijn:

Gert-Jan Hoogeveen (voorzitter+Penningmeester)

Mariette Christophe (bestuurslid)

Gerard Hilhorst (bestuurslid en PR)

Caro Berghuis (secretaris)

Kom kijken en luisteren en geniet van de talenten in ons eigen Amersfoort. We zijn een Kei in de Kunst en de cultuur. Voor meer informatie over Gluren bij de Buren ga naar hun site: https://www.glurenbijdeburen.nl/amersfoort

Details

Winnaar ACF Zomerpuzzelkrant binnenkort bekend

 

De Zomerpuzzelkrant van BDU heeft meer dan 100 inzendingen ontvangen. Deze zomerpuzzelkrant was bijgesloten bij de Stad Amersfoort. Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden en is een winnaar is geworden. Deze trekking heeft plaats gevonden bij Paul Goudsmit en Jane Tipping. Zij zijn eigenaar van Krachtwijk Bed & Breakfast in Hoogland-West

 

Wie de winnaar is geworden, zal bekend gemaakt worden in de Stad Amersfoort. Maar u bent ook winnaar, want u heeft mee gedaan met de puzzel die aangeboden is door het Amersfoorts Cultuur Fonds. Dit fonds is opgericht om subsidies te verstrekken aan activiteiten die door Amersfoorters worden georganiseerd en ook uitgevoerd worden door hen. Dus voor en door Amersfoorters. Om dit blijvend te kunnen willen we u vragen om een vrijblijvend ‘subsidie’ te geven aan dit fonds, want samen zijn we met u een Kei in onze Amersfoortse Kunst en Cultuur.

 

Alvast bedankt voor uw gift die u kunt overmaken op ons IBAN nummer is: NL59 RABO 0135 1872 14 t.n.v. Amersfoorts Cultuur Fonds te Amersfoort.

 

Met vriendelijke groeten

Gerard Hilhorst  Bestuurslid van Amersfoorts Cultuur Fonds Wittert van Hooglandlaan 28 3828 LH Hoogland

:mailto:Gerard01@planet.nl  (033  – 4532800 of 06 281 844 21

Details