Bestuurssamenstelling ACF gewijzigd

In de bestuursvergadering van 2 juni 2015 heeft het voltallige ACF-bestuur ingestemd met een aantal wijzigingen ten aanzien van de bestuurssamenstelling.

Vanaf heden is toegetreden tot het bestuur van ACF:

Mariette Christophe

Zij wordt voorzitster van de beoordelingscommissie van aanvragen ACF (ABC-commissie). Samen met Gaia Son en Pieter Weeder (vrijwilligers ACF) beoordeelt ze de binnenkomende aanvragen om een financiële bijdrage voor diverse projecten die passen binnen de doelstellingen van ACF.

Mariette is werkzaam bij de politie.

Gerard Hilhorst

Gerard zal zich vooral toeleggen op PR en fondsenwerving. Gerard werkt als controller/planner bij het Meander Ziekenhuis.

Gert-Jan Hoogeveen

Gert-Jan wordt onze nieuwe penningmeester en volgt Raimond Dufour op. In het dagelijkse leven is Gert-Jan accountant en partner bij Hoogeveen-Luigjes.

Aftredende bestuursleden:

Gabino Dorigo

Gabino beëindigt zijn zittingstermijn van 4 jaar bij het ACF. Hij heeft het ACF samen met Guido van der Brug opgericht in 2011. Het grootste deel heeft Gabino als voorzitter gefungeerd. Gabino blijft als ambassadeur nauw betrokken bij de ontwikkelingen van het ACF.

Raimond Dufour

Ook Raimond neemt na een volledige zittingstermijn afscheid van het ACF. Hij heeft het penningmeesterschap altijd nauwgezet en zorgvuldig uitgeoefend. We zullen hem missen, maar zijn blij dat we in Gert-Jan een goede opvolger hebben gevonden. Ook Raimond blijft betrokken bij het ACF.

Nieuwe samenstelling per 7 juli 2015

Ruud Reijnders: voorzitter

Guido van der Brug: vice-voorzitter

Caro Berghuis: secretaris

Gert-Jan Hoogeveen: penningmeester

Mariette Christophe: bestuurslid en voorzitster ABC-commissie

Gerard Hilhorst: bestuurslid en verantwoordelijk voor PR en fondsenwerving

Gaia Son: lid ABC-commissie

Pieter Weeder: lid ABC-commissie

 

ACF bestuur juni 2015

Van links naar rechts: Gert-Jan Hoogeveen, Ruud Reijnders, Gerard Hilhorst, Mariette Christophe, Caro Berghuis en Guido van der Brug

Details

Open voorstelling horror-buddy-komedie Beste Vrienden

Op 30 april hebben we met een aantal van onze beste vrienden van het ACF de voorpremière van Beste Vrienden mogen bijwonen. Intussen heeft op 11 mei de première plaatsgevonden in Hilversum die zeer goed is ontvangen en een aantal zeer positieve referenties heeft opgeleverd! Zie Schokkend Nieuws en Nachtvlinders

 Even in het kort over de film:

Ferry (Huub Smit) en Robert (Martijn Crins) , zijn al vanaf jongs af aan beste vrienden. Robert raakt in de problemen waardoor hij drastisch verandert… In een zombie.

De grote vraag is: hoe lang kan hun vriendschap nog blijven bestaan?

Met Huub Smit, Martijn Crins, Kees Boot, Rogier Schippers, Yaşar Üstüner, Chava voor in ’t Holt en Brainpower.

filmposter beste vrienden

Informatie

Datum: maandag 22 juni 2015

Plaats: Pathé Amersfoort, Eemplein 2, Amersfoort, zaal 2

Tijd:

  • 19:15 inloop
  • 19:45 start film
  • 20:30 borrel

Toegang: GRATIS. Leeftijdsadvies: 16+

Wij moeten zekerheid hebben dat je aanwezig bent. Dat kan via Meld je dus pas aan als je zeker bent van je aanwezigheid. Aanmelden moet via de SITE, anders sta je niet op de gastenlijst.

Als je de Pathé Amersfoort in loopt, verzoeken wij je direct naar ZAAL 2 te lopen. Daar wordt de film vertoond. Neem lekker plaats en geniet van de film !

Details

symposium_1

Begin mei maakten wij je attent op het Symposium dat als doel heeft om een platform te bieden voor de Amersfoortse burgers, politici en ondernemers om gezamenlijk actief bij te dragen aan een gezond economisch klimaat en het welzijn en cultuur van onze stad. De organisatoren Jacques de Faber en Dave Hartsteen, hebben zich sterk gemaakt om dit evenement van de grond te tillen. Vanwege het aantal aanmeldingen is besloten om het Symposium in mogelijk een andere vorm te verplaatsen naar het najaar van 2015. Entreegeld wordt terugbetaald.

Details