Beste donateur, vriend(in) van het Amersfoorts Cultuurfonds,

Graag nodigen wij je uit voor de film première Beste Vrienden op 30 april om 19.00 uur in Theater De Lieve Vrouw te Amersfoort. De film duurt tot 20.30 uur, gevolgd door een vragenrondje. De avond wordt afgesloten met na- en bijpraten in het café van De Lieve Vrouw.

Het Amersfoorts Cultuurfonds is er trots op dat dit bijzondere project mede dankzij jouw steun tot stand is gekomen. Om dergelijke projecten in de toekomst te kunnen blijven financieren en ondersteunen, is jouw bijdrage van groot belang! Je kunt het ACF op verschillende manieren ondersteunen. Voor info: www.amersfoortscultuurfonds.nl

Over de film

De film gaat over twee beste vrienden Ferry en Robert. Na een avond doorhalen gaan ze rechtstreeks door naar kantoor. Robert wordt dan ziek, hij transformeert langzaam in een zombie. Ferry doet alles om zijn collega’s én zijn beste vriend Robert te redden. Hierbij moet hij verschillende moeilijke keuzes maken. Keuzes voor de vriendschap en voor de veiligheid van de mensheid.

Nieuwsgierig geworden? Neem vast een kijkje op: YouTube.

Over de regisseur

Regisseur en aanstormend talent Ruwan Heggelman monteert momenteel zijn nieuwe Nederlandse korte film ‘Beste vrienden’. Hoofdrollen zijn er voor Huub Smit (New Kids Turbo/ Nitro en Bro’s Before Ho’s), Martijn Crins (Masterclass en tevens lid van Bloem van de natie) en Kees Boot (All Stars). Sterren als Brainpower (Afblijven), Yasar Ustuner (Van God los, de serie), Rogier Schippers (de Dominee) en Chava Voor in t Holt (De Hel van ’63, Suskind), Fresku (New Kids) schitteren in een van de bijrollen.

Ruwan Heggelman (ruwan.nl) is een jonge professional in de filmwereld. Zonder producent of opdrachtgever wist hij een geweldige cast enthousiast te krijgen om mee te doen aan zijn nieuwe Nederlandse productie. Want naast de lijst met bekende namen, werkt tevens een crew bestaande uit een zestigtal getalenteerde jonge professionals mee aan de productie. De film, Heggelman noemt het zelf een ‘epische horror buddy-zombie komedie’, komt in het voorjaar van 2015 uit.

Het eindresultaat van deze bijzondere samenwerking tussen sterrencast en jong talent, kun je zien op 30 april 2015 in De Lieve Vrouw. Vanaf mei 2015 wordt de film vertoond in verschillende bioscopen en festivals.

Datum: 30 april 2015

Tijdstip: inloop vanaf 19.00 uur, start film om 19.45 uur, borrel vanaf 21.00 uur

Locatie: Theater De Lieve Vrouw

Toegangsprijs: gratis

Consumpties: voor eigen rekening

Info: http://www.lievevrouw.nl/programma/seizoen-20142015/beste-vrienden/201504301945/

Aanmelden via: secretaris@amersfoortscultuurfonds.nl

 

Graag tot ziens op 30 april. Wees er snel bij, want vol = vol!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur ACF

Ruud Reijnders, voorzitter

Guido van der Brug, vicevoorzitter

Raimond Dufour, penningmeester

Gabino Dorigo, bestuurslid

Gerard Hilhorst, aankomend bestuurslid

Marriette Christophe, aankomend bestuurslid

Pieter Weeder, ABC Commissie

Gaia Son, ABC Commissie

Caro Berghuis, secretaris

Details