Uitnodiging jaarlijkse bijeenkomst Amersfoorts Cultuurfonds dd 7 april 2015

 

Beste donateur, vriend(in) van het Amersfoorts Cultuurfonds,

Graag nodigen wij je uit voor de jaarlijkse bijeenkomst van het Amersfoorts Cultuurfonds op dinsdagavond 7 april van 19.30 – 22.00 uur in het Koetshuis, Utrechtseweg 125 te Amersfoort. Aanmelden kan via secretaris@amersfoortscultuurfonds.nl.

Tijdens deze bijeenkomst zal de voorzitter, Ruud Reijnders, een toelichting geven op het jaarverslag van alle projecten van het Amersfoorts Cultuurfonds. Projecten die dankzij jouw donaties en inzet kunnen worden gerealiseerd.

Twee projecten zullen worden toegelicht door onze gastsprekers. Hendrik Jan Houtsma (Scholen in de Kunst) zal wat vertellen over het Tristan Keuris Kamermuziekconcours. In het weekend van 7 en 8 maart vond de 1e ronde van dit mooie concours plaats. Op dit concours trad ook het kwartet Tuesday Night op met een tweetal mooie en verrassende stukken. Dit kwartet speelt op diverse saxofoon instrumenten. Het kwartet zal tijdens de jaarbijeenkomst een klein concert geven.

Een totaal ander project is het filmproject Beste Vrienden van aankomend filmregisseur Ruwan Heggelman. De film gaat op 30 april in première bij theater De Lieve Vrouw. Ruwan zal naast een toelichting ook een korte trailer laten zien voor mensen met een sterke maag!

Hierna is er gelegenheid tot na- en bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd door Wijnhuis Alexander uit Hoogland.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan: secretaris@amersfoortscultuurfonds.nl

Graag tot dinsdagavond 7 april van 19:30 – 20.00 (inloop) tot 22.00 uur in het Koetshuis, Utrechtseweg 125 Amersfoort.

Programma

  • Toelichting op de jaarverslag (Ruud Reijnders)
  • Toelichting Tristan Keuris (Hendrik Jan Houtsma)
  • Trailer filmproject Beste Vrienden (Ruwan Heggelman)
  • Klein concert (kwartet Tuesday Night)
  • ACF-Borrel

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur van het Amersfoorts Cultuurfonds

Details