Winnaars Tristan Keuris Kamerconcert Concours 2013 bekend

tristan keurisDe finale van het Tristan Keuris Kamerconcert Concours bleef tot het allerlaatste moment spannend.

Er werd mooi en op hoog niveau gemusiceerd. De jury stond voor een moeilijke opgave, maar heeft uiteindelijk na zorgvuldige overweging toch in elke categorie een winnaar kunnen aanwijzen. Het Amersfoorts Cultuurfonds, dat als doel heeft om steun te verwerven van particulieren en bedrijven om cultuur in Amersfoort op een hoog niveau te houden, heeft het initiatief genomen om dit concours plaats te laten vinden. Daarbij heeft het Amersfoorts Cultuurfonds Van Lanschot Bankiers warm kunnen maken voor dit ambitieuze plan en is dit bedrijf bereid om het concours financieel te steunen. Voor de organisatie werkt het Amersfoorts Cultuurfonds samen met de Muziekschool van Scholen in de Kunst.

Categorie 1 A Winnaar; GiĆ³vani kwartet (Vera Beumer, Pieternel Tils, Estelle Huibers, Merlijn de Vos) Prijs: – Les bij een docent naar keuze – Optreden in het Havikfestival 22 juni 2013 – Optreden in het voorprogramma van de Seinconcerten Hilversum, seizoen 2013/14.

Categorie 1 B Winnaar; Ferron Daal en Louka Commu Prijs: – Les bij een docent naar keuze – Optreden in het Havikfestival 22 juni 2013 – Optreden in het voorprogramma van de Seinconcerten Hilversum seizoen 2013/14 Categorie 2 Winnaar; Margriet Oomen, Roos Vermeulen en Steffie Ypma Prijs: – Optreden op het Havikfestival 22 juni 2013 – Bezoek van een concert naar keuze bij de Seinconcerten seizoen 2013/14.

Categorie 3 Winnaar; Chimaera Trio (Annemiek de Bruijn, Irene Kok, Laurens de Man) Prijs: – Les bij een docent naar keuze – Verzorgen van het lunchconcert in de St. Aegtenkapel 30 oktober 2013.

Details