Als bestuur van het ACF nodigen we je uit voor alweer de derde netwerkborrel met Amersfoortse kunstenaars, ondernemers, vrienden donateurs van het ACF. De 3e netwerkborrel is op dinsdag 4 juni 2019 van 20.00 – 23.00 uur in Stadscafé De Observant (meer…)

Details

Al een aantal jaren is ons fonds betrokken bij het Tristan Keuris Kamermuziek Concours. Nu vond op zaterdagavond 6 april j.l. in het icoon theater een zeer geslaagde vierde editie plaats van dit kamermuziek Concours. Dit concours wordt georganiseerd door de scholen in de kunst. Op de foto’s, de gemaakt zijn Henry Krul zie je hier hoe dit concours verliep.
(meer…)

Details

Komende zaterdag, 16 maart, vindt van 13.00 tot 16.00 uur de tweede ronde van het Tristan Keuris Kamermuziek Concours plaats in het Eemhuis. In deze tweede ronde krijgen alle finalisten van het concours een masterclass door een van de leden van het Ragazze strijkkwartet. Het Tristan Keuris Kamermuziek Concours wordt georganiseerd door Scholen in de Kunst en ontvangt voor deze vierde editie opnieuw een financiële bijdrage van het Amersfoorts Cultuur Fonds. (meer…)

Details

In 2019 organiseert Scholen in de Kunst in Amersfoort voor de vierde keer het Tristan Keuris Kamermuziek Concours: een bijzonder evenement waarin samen muziek maken in de schijnwerpers staat. Ook het Amersfoorts Cultuur Fonds ondersteunt dit concours van harte en brengt het graag onder de aandacht! (meer…)

Details