Afgelopen zaterdagavond was de eerste editie van Art Gala in Flint. Het was erg Feestelijk, maar ook in alle ernst: te veel kinderen ontberen creatieve kansen. Inzamelen dus. Cameraman Peter Heuts en Joop de Keijzer doen verslag. Dat is hieronder te zien (meer…)

Details

Afgelopen zaterdagavond 12 oktober 2019, ging het ArtGala gaat van start in de AFAS zaal van Flint Amersfoort. Stichting Art Gala Amersfoort opende de deuren van dit theater voor de allereerste Gala-avond. Zo’n 350 gasten kregen een spectaculair programma voorgeschoteld, letterlijk en figuurlijk. Het begon met Art – on – Plate. (meer…)

Details

Op 3 augustus jl. hebben Joop de Keijzer en Peter Heuts verslag gedaan over een van de doelen voor het komende Art Gala Amersfoort.

In deze reportage komen ze op minderbedeelde, maar creatieve, getalenteerde kinderen. Naast dit mooie doel is ook ons fonds daar een onderdeel van. (meer…)

Details

Veilingmeester Hasse Dekker samen met Norbertus

Afgelopen week stond in het AD Amersfoortse Courant een artikel over het Groot gala in Flint voor kansarme kinderen. (meer…)

Details

Afgelopen zondag 30 juni, werd in Mariënhof Amersfoort het AmersfoortFinest georganiseerd Dit is het startschot voor het Gala-avond in de Flint op zaterdag 12 oktober a.s. (meer…)

Details

Het Art Gala Amersfoort vindt plaats op 12 oktober 2019 in de Flint, waar de organisatie zo’n 250 gasten verwacht. (meer…)

Details

Zeer recent is er een nieuwe website in de lucht gekomen van Stichting Art Gala Amersfoort. Deze stichting is een stichting zonder winstoogmerk die tot doel heeft het ondersteunen van goede doelen die zich richten op sociale, culturele en kunstzinnige activiteiten van hen op wiens schouder het geluksvogeltje niet al te vaak landt, en dan in het bijzonder kinderen in Amersfoort en directe omgeving. (meer…)

Details